Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
tak tohle zapůsobilo...v básni sem vztek cítil a to bylo účelem takže dva body.....a neboj všechny ty hovna už začínají lézt na povrch...tyhle ty kurvy se udávej sami a zjistěj že se dávěj něčím co už nemá cenu......uvidíš....vzpomeneš si na mne.
22.6.2012 18:01 | Martin Havlíček
Ano, někdy skutečně jsou všade, kde se jenom podíváš... někdy je ale temu přesně naopak...
22.6.2012 16:53 | NikitaNikaT.
Docela dobře jsi vystihl současný stav naší moderní společnosti.
22.6.2012 9:02 | děda včela