Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Mám ráda podzim, víš, takový ten, co ještě sluníčkem pohladí, nejvíce však barvami za jasného dne a večerním západu zahřeje.
22.6.2012 16:59 | NikitaNikaT.
Tolik tónů zelené,hnědé,žluté nemá na světě žádný malíř na své paletě!
21.6.2012 21:00 | modrá
Podzim je velký malíř. Na podzim má i každý lístek jiný odstín barev.
21.6.2012 9:39 | děda včela