Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Třínohý Pes, mladá dívka a robot

Třínohý Pes, mladá dívka a robot

Averzus Básně » Smutné

Anotace: Ikony, které popisují mou osobnost...

Ztotožňuji se s Třínohým Psem
který kráčí podél cihlové zdi
- osamocený a nemocen jsem
nemají mě rádi - nikdo o mně nesní.

Také se vidím v mladé dívce
nesmělé a bez rozumu
v jejích očích život chutná sladce
však já zde dlouho nepobudu.

A občas cítím, že jsem robot
který procitl a poznal lásku
nikdo není jako já
na tváří nosí každý masku.

V ruce svírám květy růže
upadám a umírám...mě už nikdo nepomůže...
Publikoval(a): Averzus, 18.6.2012
Přečteno (59x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ZENITZERO666, Martin Havlíček, ajala, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti