Jsem
Jsem
Anotace: Nevím, ale co na to říkáte ? :-)
Jsem čarovná víla, co do uší Ti denně tiše zpívá.
Jsem teplý vánek letního dne, co pofukuje tu a tam do všech stran,
a odfoukne vše bez zábran.
Jsem životem co dal hodně ran, jsem člověkem co přesto vše vstal.
Jsem světem pro lidstvo, vší pokorou a demokratistou.
Jsem slza co stéká z pomněnkových očí po tváři,
jsem modrým oblakem, co vznáší se vysoko nad zemí.
Jsem okvětní lístek rudé růže, jsem ta, co se na lásku zmůže.
Jsem dravou rybou v moři, co svou kořist snadno pokoří.
Jsem bouří hrozivou, jsem slunečním svitem nad hlavou.
Jsem, kdo jsem.
Publikoval(a):
Linduš09, 12.6.2012