Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jejda to jsem plácla ale jen tak, chtěla jsem to napsat tak, aby to bylo zajímavý.Takže asi tak :))
14.6.2012 23:07 | Linduš09
Tak si myslím, že ještě nevíš co jsi, podle toho jak jsi to napsala.
13.6.2012 13:03 | děda včela