Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ty láska, milá,
nikdy nevysloví slovy
jen ten kdo miluje
se slasti lásky dozví
11.6.2012 18:38 | Ružka
Nevím, co k této básni napsat, momentálně... to prostě nevím.
11.6.2012 10:35 | NikitaNikaT.
Láska se nedá vyjádřit jenom slovy, ale skutky , vzájemným pochopením a tolerancí.
11.6.2012 10:23 | děda včela
..matrikaria chamomila,co nejde koupit!
11.6.2012 8:26 | modrá