Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ne všichni Češi umí správně česky. Pozná se to i zde na Básních.Snad se do správné češtiny mísí i krajové nářečí.
11.6.2012 10:37 | děda včela
Teda hlavně ten konec a ta strofa před tím hozená do Němčiny je gut. Jinak tahle verze pravidel Češtiny je krásně vymazlená;)
11.6.2012 4:30 | ZENITZERO666
Je to cool. A hezky Angoczesky :D
11.6.2012 4:25 | ZENITZERO666
Paní učitelko, člověk nemůže, zvláště v cizině, myslet na všecko, vy gramatycké děcko. Až mne něco napadne, doplním to.
10.6.2012 17:22 | jang-tse
...co předložky a spojky?
Máte zatím dvě dvojky!:-)
10.6.2012 16:15 | modrá