Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zelený básník

Zelený básník

Veranda
vonící hnilobou a dubem
stojí tiše
pod hvězdnou oblohou

zde
s abstinthovým mokem
přemýšlí

poeta zachmuřený

v jeho hlavě
múzy
zelené víly
spolu poskakujíc

zkřehlé ruce píší
na arch
pobryndaný

poeta mizící

v myšlenkách svých
a v thujonovém tajemství
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 10.6.2012
Přečteno (91x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti