Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tvá básen...je jak blesková patrona,která letí a bud jí chytneš nebo ne. Každému se tento styl nezamlouvá a někdo ho miluje.
11.6.2012 16:28 | Martin Havlíček
a ještě sambucca:-D
Tyhle volný mám fakt hodně, hodně rád.
10.6.2012 9:35 | Marcone