Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SBOHEM

SBOHEM

NikitaNikaT. Básně » Smutné

Anotace: ... vracím, je to reálné...

Jsem černou růží,
slzami skrápěnou,
komnatou třináctou
navždy zamčenou…

Jsem vyhaslá hvězda,
co se nikomu nezdá,
zlomená malá kytka,
Tvého srdce výtka…

Jsem všechno a nic,
člověk, co chtěl víc,
chci zůstat raději sama,
skončím to zlé drama…

Můj nejdražší,
lásko mého života…

…půjdu o dům dál,
tohle mi osud přál,
všechno je už pryč,
už neplač, hlavu vztyč…

Já už to asi nedokážu,
zlému nikdy nezakážu,
aby odešlo co nejdál,
za vše zaslouží si metál…

Bravo, vyhrála jsi!


Sbohem…



Copyright © 2010, NikitaNika (Liter.cz)
Publikoval(a): NikitaNikaT., 24.3.2010
Publikoval(a): NikitaNikaT., 7.6.2012
Přečteno (197x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, ajala, Martina Primová, děda včela, Engliš, Marcone

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti