Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
....a já tip dám,páč to beru z pohledu kritika amatéra....říkám to nerad,ale upřímně...tvé smutné básně se mi čtou lépe než ty přeslazené dokola....ale asi vždycky to tak bylo, že deprese byly chytlavějším tématem.
8.6.2012 23:32 | Martin Havlíček
Hezké, smutné... a Niki... drž se...
8.6.2012 15:36 | Martina Primová
Tady tip nedám!Nebylo by fér tipovat lidskou bolest!Vím,co cítíš...Držím palce,at´ se ti rozjasní zas tváře!
8.6.2012 13:22 | modrá
Smutná báseň ve smutné kategorii.
Nejvíce se mi líbily první verše
8.6.2012 3:17 | Engliš