Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Jsi moje...

**Jsi moje...

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: Jen tak mne neutrhneš...

************
Jsi moje drahá
co trochu se zdráhá
když ti tiše šeptám

že jsi má jediná
voníš jak květina.

Jen utrhnout se nedám.
Ty se však mýlíš
když mně tak vidíš.

Já jsem spíš kopřiva.

Kopřiva žahavá
ale i léčivá
a v lásce hojivá.

Tak proč se divíš?
Kdy mně políbíš?
.......................
Publikoval(a): Květka Š., 7.6.2012
Přečteno (271x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martina Primová, děda včela, Linzerka, Ružka

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 13:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti