Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
take take
7.6.2012 20:06 | mystyc
Na kopřivu nedám dopustit má v mé zahrádce čestné místo,ať si říká kdo chce co chce:-)
7.6.2012 16:37 | Ružka
Email:
Heslo: