Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Je špatné, když se lidé rozcházejí bez příčiny a mají děti, které oba milují. Měli by se vzájemně domluvit, jak toto budou řešit.
7.6.2012 17:25 | děda včela
Email:
Heslo: