Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vulgarismy v poezii mám rád jen vyjímečně...asi spíš ta úvaha...
9.11.2012 12:50 | Robin Marnoli
To je spíše úvaha nad vlastním životem.Někdy opravdu slyšíš jen kecy, ale samotný život nejsou jen kecy, ale i jiné věci, tak jej žij přeci.
5.6.2012 7:57 | děda včela