Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...prosívám!
31.5.2012 8:25 | modrá
Báseň se mně moc líbí, tak nějak se mně trochu vryla do srdce, psaná s upřímností, hloubkou citu... ST!*** je na místě.
31.5.2012 8:02 | NikitaNikaT.
Moc krásně jste vyjádřil svoje pocity, obraty v básni příběh,opravdu působivá...
31.5.2012 6:45 | Lugilla