Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...i rozum a cit ruku v ruce spolu můžou žít
31.5.2012 8:33 | modrá
Reálné a zamyšlenkové, jistě v tem nande každý své.. láska je taková, jaou ju člověk chce, si ju udělá. Je především o srdci, citech, pocitech, není to všec, není na povel, buď je, a nebo není.
31.5.2012 8:04 | NikitaNikaT.