SMUTEK
SMUTEK
Anotace: Každý snad tyto dny zná, co říci více v anotaci ?
Jsou dny, těžké jako smutek
a beznadějné jako poušť.
Člověk je smutný, skutek utek
a rozmrzelost praví : " Jen houšť ! "
Nic nebaví tě, dny nemají váhu,
všechno se zdá ti bezcenné,
život ti na bod mrazu schladil žáhu . . .
Publikoval(a):
jang-tse, 31.5.2012