Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...vždycky nemůže být jen kaviár...
31.5.2012 8:36 | modrá
Z Tvých veršů je poznat, že píšeš velmi srozumitelně a se znalostí tématu. Dobré.
31.5.2012 8:20 | děda včela
Ano, někdy smutek vkrade se do každého z nás... každý zná ty pocity, kdy všechno padne, k zemi někdy těžce, ondy sletné se jako peříčko, které leží bez hnutí...
31.5.2012 8:07 | NikitaNikaT.