Není to jistý
Není to jistý
Anotace: Hodně lásky,hodné slz..
Není to jistý,
źe bude stát mi to za to,
abych ti říkala pojď ke mě zlato..
Nic mi totiž nezaručí,
že nepotečou na konec mi slzy z očí.
Ale i přes tenhle můj předem prohranej risk,
si teď moc přeju,
aby přitiskl jsis mě pevně k tělu
a já bych jako darem z nebe,
ucítila lásku z tebe.
Ty sakra vůbec netušíš,
jakou bolest mi pusobíš.
Přeju si jen ať zmizíš......A teď mi šíleně chybíš.
Publikoval(a):
Killerka., 28.5.2012