Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Láska přichází a odchází, dává aj bere, nikdá to není snadné, ale udržet ju za každou cenu... to nelze. Láska je svoboda rozhonutí, citů...
29.5.2012 17:06 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: