PĚŠKY
PĚŠKY
Anotace: Občas mívám nad ránem pocit že bych nejradši od všeho utek a tak jsem si to jednoho krásnýho dne dal doopravdy. Žádnej autobus, žádný metro, žádná závislost na systému. Jen já a nekonečný kilometry přede mnou.
Rozdám si to s vlastním městem
a střihnu to pěšky,
bez auta či M.H.D.
je to věru těžký.
Z Počernic do centra Prahy
je to patnáct kiláků,
z periférní domoviny
mám svý město na háku.
Chvaly, Čerňák, Lehovec,
ubíhaj po demnou metry,
přes Hloubětín, Vysočany
krájim další kilometry.
Libeň, Karlín, Nové Město
do centra už malý kus,
v centru města jako doma -
Ukrajinec nebo Rus.
Na Náměstí Republiky
mám už pocit vítěztví
fakt jsem to dal celý pěšky
bez auta - po nohách svých.
Vycházkovym volnym tempem
jen za čtyři hodiny,
sedim už pod svatym Vašken
kuju další koniny :D
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 27.5.2012