Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
zenite tohle chce častěji,jestli na to máš čas,páč pak si teprve uvědomíš jak si závislý úplně na všem,skoro každou neděli dáváme s kámošema výlety po okolí....,ale mi to děláme kvůli přírodě,páč naše město leží v hlouby lesa.
31.5.2012 16:27 | Martin Havlíček
Druhý den v pohodě. Ale příště už jen busem a na metro:D
29.5.2012 22:09 | ZENITZERO666
Hééézkýý. Chodec- Borec. A co druhý den ???
29.5.2012 21:44 | Kluběnka