Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nádherně janrní, Kvítečku rozmilý!!!! ST!*** dnes čeká mě cestování, poté s láskou milování, v dáli, ale ne zase hooodně daleko, z politické záležitosti, pak uděláme si, jenom tak, vycházkové radosti :o)
26.5.2012 7:05 | NikitaNikaT.
...jaro čaruje
až bere dech
tak já nosím květy ve vlasech!!
Moc fajn,Květuško!
25.5.2012 15:41 | modrá