Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Instance světa

Instance světa

celej život
v podstatě vzato
se točí jen kolem hovna
hovna se na tebe valej
ze všech stran
kecy v televizi
co ti pravdu nesdělej
hovna co na tebe srší
z hub lidí
když ti vykládaj svoje moudra
všechny ty hovna
valící se ze všech stran
freud by měl teorii
já jí mám taky
celej svět je v prdeli
proto všude lítaj hovna
nic neříkající
nic nedávající
prostě zbytečná
marnost
marnotratnost
nesmyslný kydy
který ti neřeknou ani kudy
takže nakonec šlápneš do velký sračky
a čím víc se z ní snažíš uniknout
tak potapíš se hloubš a hloubš
až v ní se utopíš
adios embryos
Publikoval(a): ostuda lidstva, 25.5.2012
Přečteno (59x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lagedama, Martin Havlíček, lénuška, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti