Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
já sem v hovnech když se ožeru,když vystřízlivým vidím je právě kolem sebe.....dobrý!
31.5.2012 17:14 | Martin Havlíček
co kdo ? o jakým tématu je řeč ?
27.5.2012 3:17 | ostuda lidstva
Jste si tu otevřeli fanklub kalnosti? Již třetí báseň se stejným tématem...?
26.5.2012 7:33 | NikitaNikaT.
hovno...depka jak vyšitá z hoven...hovna bych neviděla tak zle je to dobré hnojivo...
25.5.2012 12:37 | Kluběnka