Sarkasmus podle boha
Sarkasmus podle boha
Anotace: Z jiného soudku...Už to tu jednou bylo.Hodně stará šuplíkovka,napsaná v hodně blbé náladě.
....protože jsem debil
zněla odpověď na dotaz
který bůh mi položil,
proč život můj ukončil náraz
proč víc jsem se nesnažil
a skočil z mostu
že jsem se tím připravil
a o nebeskou poctu.
No,bože,dík nechci.
Mám od něj v pekle vyřídit vzkaz:
Ať jsou na mě milosrdní
a nesmaží na přímém ohni
ať mě pěkně povaří
s ostatními průšviháři
když promarnil jsem život
ať maj ze mě hlavní chod.
Dobrou chuť jim přeje bůh.
...a vykopnul mě ze dveří
Publikoval(a):
Marcone, 23.5.2012