Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pro mne stále aktualní a koukám,že asi stále stejný.....!!!no chceš zase do pekla!!! ty nechceš s bohem na mráčku popíjet whisky.....héé.
24.5.2012 21:14 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: