Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
já jdu marodit i s rýmou šéf nešef.....práce nemá nožičky!! v básni ocenuji děj!
23.5.2012 21:55 | Martin Havlíček
..tak jsi asi měla
bacit šéfa i bacila...
23.5.2012 11:52 | Květka Š.
Bacily tak,jak jsi je napsal,je sloveso v minulém čase v množném čísle.Dávej bacha na spisovnost,jsou tu rypáci,co mají hrubice,že by si blil,ale hrotěj pitomou interpunkci.Takže fakt bacha.Jinak se to dá číst.
22.5.2012 17:24 | Marcone
I v jednoduchosti je síla!!!
22.5.2012 16:45 | Marcone