Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
perfektní básen....téma,obsah a zpracování mě ani vteřinu nenudilo a v sobotu sem dal u ohně dvě lahve zlýho vína a bylo mi hej!
21.5.2012 21:47 | Martin Havlíček
Někdy zlé víno... pomůže zaostřit... obzor. Někdy také ne...
20.5.2012 9:16 | NikitaNikaT.