Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
sladce vášnivé;)
22.5.2012 10:27 | Lilien
Tvoji báseň jsem si překopírovala do Wordu, vycentrovala na střed a vyšla mně šipka do srdce... zadívala jsem se maloučkou zdálky a jako bych koukala skrze, či za písmenka... uvidala jsem šíp jehož hrot se snaží donknout malého srdce pod... ale ano, samozřejmě má tvar vykřičníku... ST!*** líbí se mně ten kulinářský obsah, ačkoliv med nemusím... ale takové horké maliny se šlahačkou, často zované horký polibek lásky... hm, to my s přítelem rádi. :o)
20.5.2012 8:52 | NikitaNikaT.
velmi působivý,zábavný a vzrušující obsah...mě se to líbilo.
19.5.2012 0:26 | Martin Havlíček
...chutná talířem těla!:-)
Vítej!
18.5.2012 11:31 | modrá