Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Obyčejná kapka

**Obyčejná kapka

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: a zase tu bude...

Kapka deště
**************
Kdybych třeba byla
jak dešťová kapka malá
po tvých vlasech
bych se ti
až za límec skutálela.
Jen tak lehce
lechtat
po zádech tě budu
neboj,
já nepřestanu
a ubráním se studu.
Pozvala bych si
i další kapky
mé mokré dešťové
kamarádky,
ale asi bych na ně
strašlivě žárlila
a nejraději
je pak
ručníkem utřela.
Na choulostivých místech
budu tě
lechtat sama,
vždyť to já,
jsem jenom tvoje
dešťová
a milá dáma…

—a neprší—
,,,,,,,,,,,,,
Publikoval(a): Květka Š., 17.5.2012
Přečteno (177x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: miraku, Psavec, NikitaNikaT., Martin Havlíček, Jin&Jang, modrá, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 15:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti