Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ano, Květuško, Tvá báseka je opravu krásná, má svůj cit a něhu, to se mně moc líbí... prostě jsem si z ní vzala opět to své a tak... těším se, co dnešní den přinese.
19.5.2012 6:55 | NikitaNikaT.
mě se moc líbil obrat s tou kapkou jak žárlí a že ty ostatní setře ručníkem.
19.5.2012 0:15 | Martin Havlíček
dávám pochvalu, dnes je to první básnička, kterou jsem četl, běžně se tu zaměnňují spojovací čárky a dokonce tečky za větou, jako u úvahy!
18.5.2012 20:15 | Puris