Válka s Časem
Válka s Časem
A zastavil se Čas
když byli jsme v objetí
né
nesmí rozběhnout se zas
ten tikot to je prokletí.
Vezme mi tě.
A kdy zas vrátí?
Ví že chci tě.
Proč neobrátí?
A nevrátí se o pár chvil
k těm dotekům Tvých dlaní
Čas mezi nás se postavil
je naší Lásce těžkou zbraní.
A vyhrál zase
už zas jsi v dáli
věčně se mi ztrácíš v Čase
v boji s ním jsme neobstáli.
:-(
Publikoval(a):
SrdceNaDlani, 13.5.2012