Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
no hodně,když se ten čas musí hlídat,když už jsme spolu a pro nedostatek času spolu moc nejsme a když už jo,strašně rychle to utíká a pak je to pro změnu jak ve zpomaleném filmu,to čekání na další setkání.A vždy je to setkání časově omezené. Je to vždy jak čekání na průlet komety,mihne se a zase se čeká...
15.5.2012 0:03 | SrdceNaDlani
básen se mi líbí,hlavně forma a rozmístění vešíků,ale furt nemůžu přijít na to, co má láska společného s časem,když někoho miluji tak je jedno kolik je hodil,ale mohu za sebe říct,že se svou milou mi čas utíká mnohem rychleji než normálně.....to je zase fakt.
14.5.2012 22:06 | Martin Havlíček
Děkuji :-)
13.5.2012 17:31 | SrdceNaDlani
Marbure ta se ti moc povedla! :)
13.5.2012 13:47 | Raven-san