Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

cesta na olymp

cesta na olymp

ostuda lidstva Básně » ?nezařazené?

Anotace: zbytečný slova

hledám vyustění
hledám pravdu
hledám rozuzlení
chut po vědomostech
chut po poznání
chut bádat i po pitomostech

bloudivší podstatou bytí
hledám životní smysl
hledám ho v všude kolem
ale prvořadě zejména ve mě

nacházejíc jen utržky ráje
tak si světem bloudím
až ta skvostná myšlenka dozraje
určitě se z ná zhroutím

pod lavinou kamene mudrců
budu se potácet vesmírem
ale na pouti dále budou stoupat
výš a výš tam kde ty už nemyslíš

až dojdu na olymp
tu božskou plán
tak rozjedem neskutečný mejdan
kdy i dionýsos se bude stydět
že nazažil takovej flám
Publikoval(a): ostuda lidstva, 10.5.2012
Přečteno (81x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MartyH., Martin Havlíček, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti