Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
celkem dobrá filozofická básen......taky sem ted v podobné situaci,hledám smysl života....je to těžké!
12.5.2012 16:43 | Martin Havlíček
Hledej, hledej a jistě najdeš, hlavně v sobě.
10.5.2012 10:39 | děda včela