Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Láska, to není bohatství :o)
10.5.2012 15:44 | NikitaNikaT.
Super Květuško :-)))
10.5.2012 15:34 | Marci-Tami
Ž – žížala.
žížaličko, žížalo,
žiješ žížalím životem,
žízníš žížalí žízní,
žereš žížalí žrádlo – žabinec?
Želva, žába žerou žížaly.
10.5.2012 10:35 | děda včela
To se ještě napřemýšlíš a napíšeš, než zveršuješ celou abecedu. Dobrý.
10.5.2012 8:57 | děda včela