Ty víš kdo je smrti blíž.
Ty víš kdo je smrti blíž.
Anotace: Věřím,že se na mne shora díváš a moji bolest vnímáš.
,,....cítím jak krvácíš
a lásce se vytrácíš
v ohybu hluboké rány života
jak zoufalá je protivníkova prázdnota
přesto miluji Tvé něžné ANO
dává mi jistotu,že přijde další ráno
a děti budou volat mámo
když náhle objala Tě smrt
proč tu chyběl anděl
co nadějí by škrt
nevím kdy zemřela....,,
Publikoval(a):
Lavander, 1.5.2012