Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
je těžké někoho ztratit... víc k tomu asi neřeknu.. tak jen dávám dva body a dál mlčím...
1.6.2012 18:58 | koala-pancake
osobní, citově založená básen...bod.
2.5.2012 22:30 | Martin Havlíček
Takový je život - zrození, láska i nenávist, radost i žal, zdraví i nemoci - smrt.
1.5.2012 8:24 | děda včela