Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život je realita 3

Život je realita 3

M3rry Básně » o Životě

Anotace: Pokračování

Život je realita a čas nic nevyléčí
když se mu nechce.
Čas je i šarlatán
a ty v něm zamotán.

Život je stabilita, běž za láskou
s náručí dokořán, řekne se lehce.

Život je ve vlnách, kde zlatí se kapři
život je pláč, smích i smrt k němu patří.

Život je realita i voda v moři
láska co hráze boří.
Život je stabilita i myšlenka
co se v hlavě právě rodí.

Život jsou přátelé, prázdno bez nich
život je vzrušení
z kterého, by každý jih.

Život je realita, dobrák od kosti
i když s námi někdy tropí hlouposti.
Život je stabilita, je věčná touha
proč neumí říct ouha?

Život je utrpení, také dar
život je pochopení i krutý pád.
Život je dobro i zlo
radost i smutek, raději někdy bys utek.

Život je realita, láska v osidlech mlhy
život je stabilita, něha v okovech touhy.
Život je všechno, co chceš
hra i realita.
Stanice i cesta, stabilita...
A ty?
Vyber si kudy jdeš!
Publikoval(a): M3rry, 29.4.2012
Přečteno (140x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: xoxoxo, děda včela, NikitaNikaT., Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti