Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
básen sice do sebe něco měla,ale zbytečně dlouhá a opakující se....slovo stabilita tam bylo třeba třikrát...
1.5.2012 14:10 | Martin Havlíček
Život je skutečně realita, kterou si většinou každý ale upravuje sám. Taková potom bude.
30.4.2012 15:38 | děda včela