Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mozaika TRIO XI

Mozaika TRIO XI

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: Prostě krásný začátek dne dovršený odpolednem... Dnešní něžná mozaika...

Den…

Je den prosluněný,
a v mobilu zazní zpráva,

„má lásko, chybíš mi,
toužím po Tobě,
přijedu za Tebou,
tak buď zatím zdráva…“


Přijels….

Vešel si do dveří,
hned polibkem
mě pozdravil…

…i já na Tebe
celičký den myslím,
snad už je lépe
a mnohé v pořádku.


Ještě…

Ještě nevychladla,
naše touha a něha,
když vedle sebe
jsme leželi…

… ještě nás objala
nenasytnost lásky,
když závod s rozkoší
oba jsme běželi…

… oba nazí, s mazlením
a s milováním...
.... s ní rádi prohráli.



Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 23.4.2012
Přečteno (103x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, modrá, Psavec

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 16:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti