Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ach Květinko... ano, každá květina je krásná a má svoji specifickou vůni... mám květiny ráda a ráda se na ně dívám, když roustou a poté kvetou, jejich barevnost je někdy nad lidský rozum. :o)
30.4.2012 8:34 | NikitaNikaT.
Prosím kytici rudých růží, ST.
23.4.2012 21:56 | Psavec