Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Číslice už počítat umíš, počítej také s tím, že celý život je před Tebou. Dobře Ti to myslí, tak piš dál.
20.4.2012 9:45 | děda včela
Email:
Heslo: