Duetka...
Duetka...
Anotace: Za lásku se přeci nemusí nikdo stydět ani se schovávat, s přítelem to neděláme, důvod nemáme, náš letitý vztah, není tajemství, tak jako sama láska, milování, budoucnost, aj. Zabolí, když láska zradí, ale neznamená to totální konec života a nové lásky.
Konečně našla jsi podobu lásky,
snad zmizí Ti, jednou pro vždy,
ze života vrásky…
… lásce, jak každý ví, nedá se poručit.
Pro někoho to není jenom chtíč.
…máš možnost znovu pochopit,
jaké to je milovat, přestat ubližovat,
znovu se vzchopit…
… láska není věc, ničím si ji nevynutíš.
Klidně zpytuj své svědomí, vinu stejně necítíš.
Někdy člověk ublíží,
když přestane milovat,
ale neubližuje tím,
když jeho srdce miluje…
… i když někoho jiného.
Není potřeba schovávání,
to k bolesti jenom dohání,
raději si spolu sedněte
do očí pravdu si řekněte…
... není totiž ničeho lepšího.
Lež má krátké nohy
a mnohem více člověka zabolí,
jak bolavá pravda, ale čistá…
… tak už se netrap
a pojď si to všechno říct,
přestaň lhát všem i sama sobě…
… v Tvém "oblíbeném" kafé bar
(na náměstí, to ty dobře víš a znáš,
svou minulost už nezapřeš...)
Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a):
NikitaNikaT., 17.4.2012