Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
ECHO, já Ti plně rozumím a také s Tebou souhlasím, jenomže ve svém blízkém okolí znám a vím, že to jde... prostě je to o lidech. Buď, jak ty píšeš, bude to končit slzami, hádkami, výčitkami, bolestí, a nebo se to prostě budou snažit ti lidé pochopit. Vždyť láska je hezká a byla založena "na pěkném", nevznikla snad z bolesti, či "ze škaredého". Pohcopí to aj ten, co stále miluje, až se zamiluje do někoho jiného... to vím i z vlastní zkušenosti, když jsem se s někým rozešla, nebo někdo se mnou, bolelo to. Člověk si to připustí až po nějakém čase, proto se říká, nežli doma sedět a truchlit, je lepší vyrazit ven, za přáteli. Ubíjení sama sebe a otázky proč... to člověka jenom víc utápí. Takhle, když si sednou a řeknou si to narovinu, tak přecik alespoň nebudou ty hádavé otázky proč a navíc... člověk tak nežije ve lžích a přetvářkách.
22.4.2012 21:03 | NikitaNikaT.
Není potřeba schovávání,
to k bolesti jenom dohání,
raději si spolu sedněte
do očí pravdu si řekněte…
... není totiž ničeho lepšího.
......no nikito kdyby to bylo takhle jednoduché tak by to bylo fajn,jenže většinou z té dvojice přestane milovat jen jeden,takže logicky ten druhý to nemuže pochopit a většinou se s tím nesmíří....v tomhle vím o čem mluvím.....nikdy si to ty dva v klidu nevyříkaj.....končí to špatně,hádky,slzy,zkaženej život,vraždy a sebevraždy.....a to nepřeháním......takže se omlouvám ale tato básen je pro mne ze sekce spíše nesplněných přání.
21.4.2012 11:49 | Martin Havlíček
Je lepší si to přímo říct do očí a pak se rozejít jako dobří kamarádi.
17.4.2012 21:52 | děda včela