Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dobrý den, to milé pozdravení,
pro babičku, pro dědečka
slunce pohlazení.
17.4.2012 16:30 | Marci-Tami
Sněhánky s kapkami deště,
ó, to budou padat dneska ještě...
...
u nás je od rána zataženo a chladno.
16.4.2012 17:04 | NikitaNikaT.
Zítřek bude také prosluněný pro dědu z babičkou.
16.4.2012 8:32 | děda včela