Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Večerní...

Večerní...

NikitaNikaT. Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Děkuju za pěkný dnešní večer...

Nebyls tu dlouho,

ale také ne chvíli,

vychutnali jsme kouzlo,

když naše touhy se… spojily.


Objals mě tak pevně,

Tvé mužství se dmulo,

chtěls zažít rozkoš ve mně,

celé to s námi silně… hnulo.


Dnešní večerní milování,

bylo, miláčku, znovu nádherné.





Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 14.4.2012
Přečteno (467x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Božská Isis, děda včela, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 23:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti