Jsi první...
Jsi první...
Anotace: Slova jsou mého přítele a já je jenom trošku poskládala, dala jim malé urovnání v jeden celek... Miluji Tě, miláčku, také Tě moc miluji.
Jsi první, na koho ráno myslím,
když otevru svoje oči,
jako bych Tě viděl před sebou…
… jsi jediná, po kom jen toužím,
pro koho hoří láskou
moje srdce a bije na poplach…
… když spatřím Tě nahou.
Jsi první, komu své zážitky říkám,
když není někdy dobře,
nebo naopak, jsi můj důvod se radovat…
… jsi jako květina, co stále mi voní,
já jsem se zamiloval opravdu
na první pohled, ale ne do ní…
… do Tebe… ško, moje.
/vím, miláčku, co pro Tebe znamenám,
jaké důkazy a lásku mně dáváš,
věř, že i ty jsi mým srdcem a...
... první myšlenkou, když se ráno probouzím,
večer jdu spát, nespočet krát spolu vedle sebe
nocí až do rána vzájemně promilovaní,
v nahém objetí... brzy budem v lásce jen ty, já a ... pššštttt.... /
Copyright © 2012 NikitaNikaT. & Miláček
Publikoval(a):
NikitaNikaT., 13.4.2012